20150612_084544Den här brudbuketten innehåller två av mina absoluta favoritblommor, Luktärt och Nigella. Blå blommor är inte alltid det enklaste att hitta, det finns många som slår åt lila eller är färgade för att bli riktigt blå. Men inte Nigellan, den är så underbart blå och helt naturlig!

Luktärten ligger nog extra varmt om hjärtat då jag förknippar den med mitt första riktigt ”bröllopsminne”. Mina föräldrar gifte sig när jag var fem år och i mammas brudbukett var det bland annat luktärt och den doftade så gott! 

Den här brudbuketten innehåller Ljuslila Luktärt, Blå Nigella, Vit Pion, Brodea, Brudslöja, Fontängräs och Pittosporum. Det är en handbunden bukett och stjälkarna är lindade med ett blått matchande band.


20150612_084434Det var även ett corsage till brudgummen och blommorna från brudbuketten kom igen både i det och i flera vackra glasvaser på borden vid bröllopsfesten. 

Det är så vackert med bordsdekorationer och det behöver inte vara mycket för att skapa en fin helhet. Ett tips på om man vill ha vackra blommor till bröllopsfesten men inte vill köpa en massa vaser eller krukor för en kväll är att hyra av oss. 

bord

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon utav mina duktiga kollegor med blommorna till ert bröllops? Ring 090 127170 (Marias Blommor) eller maila mig på brudiumea@gmail.com.

Annonser