20150815_105911Vet inte om ni kommer ihåg att jag nån gång i April skrev ett inlägg (HÄR) där jag höll på att skissa upp en brudbukett till en kund i samband med att jag berättade hur jag jobbar kring en konsultation och blommorna till bröllop. Det här är i alla fall just den buketten.

Det skulle vara ”Ljuvt möter rustikt” lite vintageinspirerat.

Blommorna i buketten är: Vit ros ”Akito”, Creme ros ”Vendela”, Freesia, Hortensia, Prärieklocka, Småblommig brudslöja, Stjärnflocka och ”Plättar i luften”

20150815_105836Juteväv och spets var detaljer som var med genom hela bröllopet, från inbjudningskort till dukning. Det var ju såklart ingen tvekan om att det även skulle finnas med i både brudbuketten och corsagen. 

Bukettens Stjälkarna är ju då dekorerade med juteväv, spets och jutesnöre. Högst upp la jag in några blad av Pittosporum för att få ett mjukt avslut mot blommorna med både täckande och dekorativt syfte.

20150814_191325Det skulle vara två matchande corsage. Ett till brudgummen och ett till hans Bestman. Brudgummens skulle ju då vara något större så det blev en cremefärgad ros med lite brudslöja. Det mindre corsaget skulle vara betydligt enklare och fick därför bestå av enbart brudslöja. Båda dekorerade med juteväv och spets.

20150815_110003Även om man har en bra bild av vad brudparet önskar så är det alltid trevligt att få respons på det man skapat och jag fick ett så otroligt fint mail av bruden redan dagen efter bröllopet som fick tårarna att börja rinna. Det är ju lite extra roligt när brudparen (som i detta fall) hittar till mig just via denna blogg ❤ Tack snälla E och A för att jag fick den stora äran att göra blommorna till ert bröllop. 

20150815_110241Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon utav mina duktiga kollegor på Marias Blommor så är det bara att komma förbi butiken.

Ni hittar oss i centralhallen på NUS, eller boka en tid för konsultation direkt genom att slå en pling till butiken på 090 127170. Det går också bra att maila mig på brudiumea@gmail.com

//Evelina

 

Annonser