20150710_165735Det är så olika från bröllop till bröllop. Ett ska bara gå i vitt medan ett annat sak vara färgsprakande. Ett par nöjer sig med en enkel brudbukett och ett annat vill ha blommor överallt! Vid en konsultation finns det en del par som inte har en aning om vad de vill ha för blommor och ibland är det tvärt om, dom vet precis vad dom vill ha. Och tur är det ju att vi alla är olika annars hade det ju blivit väldigt enformigt. Varje bröllop är unikt och det är lika roligt få hjälpa till och göra den stora dagen till ett vacket minne. Oavsett om det rör sig om en enkel brudbukett eller en blomstersmyckad balsal. Inget uppdrag är för litet eller för stort ❤

20150710_165559Den här brudbuketten gjorde jag i början av sommaren. Bruden hade med sig en inspirationsbild till konsultationen. Hon visste precis vad hon ville ha.

Det skulle vara en handbunden bukett med mycket Brudslöja och det skulle vara rosor i vitt, creme och Aprikos. Rosorna heter vit-Akito, creme-Vendela och aprikos-Peach Avalanche.

20150710_162623Corsaget ska ju se ut som att man tagit ett litet knippe ur brudbuketten. Så det blev mycket Brudslöja och en Vendelaros i det.


20150710_164822Och sen skulle det vara en enkel liten tärnbukett som skulle bestå av en enda stor Peach Avalanche ros och Brudslöja. Mer behövs inte för att det ska bli en söt bukett som passar perfekt till en liten tjej som också ska få ha en blomma på bröllopet.

Tack J för att jag fick göra din brudbukett! All lycka till er! ❤

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon utav mina duktiga kollegor på Marias Blommor så är det bara att komma förbi butiken.

Ni hittar oss i centralhallen på NUS, eller boka en tid för konsultation direkt genom att slå en pling till butiken på 090 127170. Det går också bra att maila mig på brudiumea@gmail.com

//Evelina

 

Annonser