Etiketter

NäverklänningenJag är så otroligt glad över att nu kunna visa bilder från Umeå Fashion week! Allt finns ju bevarat i mitt minnet men det är ju lite svårt att visa för er alla som inte var på plats. Som jag skrev i förra inlägget så var det fullt ös från början till slut och jag hann knappt fota någonting själv. Tur att någon annan gjorde det! 

Alla bilder i detta inlägg är taget av en fantastisk fotograf som heter Fredrik Larsson. Kika in på hans sida www.fredriklarsson.se/brollop/ 

Till höger ser ni mitt stora projekt, min ”Näverklänning”. En klänning som skulle innehålla blommor. Förutom att bygga en hel klänning så var den stora utmaningen att den skulle hålla sig fin i flera dagar = Blommorna
behövde vatten. I själva stommen jag byggde sitter det små provrör med vatten fastsurrade. Jag tappade räkningen på hur många timmar jag pillade med detta. Men känslan var obeskrivlig när allt var klart och klänningen stod i Scandic Plazas entré.livebukett

På Söndag var det livebröllop på Plaza. Här är brudbuketten jag gjorde till Ida. Bruden hade varit inne tidigare till *Löfgrens och pratat med Camilla om blommor och färger hon tyckte om. Sen fick jag den stora äran att sammanställa önskemålen.

live1I buketten är det: Rosa och Aprikosa Nejlikor, Rosorna: Sweet Avalanche, Peach Avalanche, Vit stjärflocka, Blå tistel, Thlapsi, Eukalyptus och vit Brudorkidé.

Jag kunde själv inte närvara vid själva vigseln utan fick följa allt som hände via internet och det kan ju aldrig göra känslan rättvis. Men Camilla som var på plats kan intyga om vilket vackert bröllop det var!

Vi är så otroligt glada över att fått vara me och hjälpa till att skapa ett drömbröllop för detta par tillsammans med alla andra som deltagit under Umeå Fashion Week.

EngelskklaseDet var tre teman i fokus under Fashion Week. Klassisk, Bohemisk och Rock. Här ovan är då min tolkning av klassisk. En rankad Engelsk som innehåller kvistrosor i vitt och rosa, Brudslöja, ljusrosa Limonium och småbladig Pittosporum.


bohem2Den Klassiska buketten till vänster med närbild nedan var en handbunden bukett.

Den innehöll en lila ros som hette ”Dancing Colud”, Cremefärgad ros Vendela, Vit stjärnflocka, Mörklila Nejlika, Ax Veronica, Montbretia/Crocosmia – frökapslar, Eukalyptus, Hortensia och påfågelfjädrar.

Handtaget var lindat med ett vitt, väldigt skirt spetsband och dekorerat med små vita pärlor.

Buketten var formad som en båge och kunde bärs på lite olika sätt beroende på om man ville ha ett ”fall” framåt eller åt sidorna. bohemisk

 

Sista temat var ju då Rock och det blev en asymmetrisk bukett i svart och vitt. Vita Rosor Akito och Aspen, Svarta Kallor, Svarta Liljegräs och Svarta Skelettblad. rockI nästan inlägg kommer fler av Fredrik Larssons fina bilder från brudvisningen, på buketter och annat smått och gott.

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon utav mina duktiga kollegor på Marias Blommor så är det bara att komma förbi butiken.

Ni hittar oss i centralhallen på NUS, eller boka en tid för konsultation direkt genom att slå en pling till butiken på 090 127170. Det går också bra att maila mig på brudiumea@gmail.com ❤

//Evelina

*Jobbade på Löfgrens Blommor under  UF

 

Annonser