20150918_164654Det har varit lite tyst här på bloggen i drygt en månad och det är bara för att det varit juletider och så mycket i butiken att tiden inte riktigt räckt till. Dagarna är i alla fall aldrig tråkiga då det är fullt ös från morgon till kväll. Nu är det snart Nyårsafton och det märks om inte annat på de bröllopsbeställningar som trillar in. I Umeå har kyrka ordnat  Drop in vigsel på Nyårsafton och flera av ”mina brudpar” ska gifta sig där. Hur coolt är inte det?

Nyår är ju förknippat med färgglada fyrverkerier så jag tyckte att det var passande att visa bilder på den här färgsprakande brudbuketten med tillhörande tärnbuketter. Ett riktigt fyrverkeri av färger.

20150918_164555I Brudbuketten är det: Cerise och Orange Germini, Nejlikor i Lila, Mörk cerise och orange, Rosorna Furiosa och Mario, Limegrön Hypericum, Mörklila Prärieklocka, Kallor i Orange och ett skirt gräs som är färgat rött. Brudbuketten är handbunden och handtaget är lindat med spetsband som är dekorerat med små vita pärlnålar.

En sak som gjorde mig så fantastiskt glad med just den här bruden var att hon från början inte var speciellt förtjust i Nejlikor men när hon fick syn på de vackra färgerna som fanns att välja bland och hur fina det faktiskt var i helheten så bestämde hon sig för att hon ändå ville ha med dom i sin brudbukett. Och inte nog med det, hon till och med valde att ha de små karamellerna till tärnbuketter gjorda av enbart Nejlikor.

20150918_165055

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon utav mina duktiga kollegor på Marias Blommor så är det bara att komma förbi butiken.

Ni hittar oss i centralhallen på NUS, eller boka en tid för konsultation direkt genom att slå en pling till butiken på 090 127170. Det går också bra att maila mig på brudiumea@gmail.com ❤

//Evelina

Annonser