20160420_140617Förra veckans bröllopsmässa i Sävargården blev en riktig ”Bal på slottet”. Oj vilken succé det blev! 
Vackra dukningar, brudklänningar, choklad, smycken, snygga frisyrer, vigselförrättare i form av Umeåprofilen Micke ”Big papa” Bergström, Blommor så klart och mrömycket, mycket mer fick lokalerna att andas drömbröllp!

Massor med folk hade kommit för att mingla runt bland de olika utställarna och bevittna den fantastiska modevisningen senare på kvällen. Jag och Therese som jobbar på Löfgrens Blommor stod för det som blomstrade i visningen så jag tänkte börja med att visa några av de buketter som gick på Catwalken. 

20160420_135553Den här buketten har Theres gjort. Det är en rundbunden bukett i härliga pastellfärger. Handtaget vackert lindat med spetsband och dekorerat med vita pärlor. Blommora i buketten: Zembla Krysantemum, Rosorna ”Sweet Avalanceh” och ”Peach Avalanch”, Vit stjärnflocka, Blå Eryngium

20160420_140231Det gröna i buketten är Läderblad, Salal, Eukalyptus och Tiki. Till buketten gjorde hon ett matchande corsage bestående av rosen ”Sweet Avalanceh” , Eryngium, Läderblad och Salal dekorerat med matchande band. 

Brudgummens corsaget ska se ut som att man tagit ett litet knippe ur brudbuketten. Det är inte bara för att det ska matcha snyggt, det symboliserar samhörigheten mellan brudparet.

20160420_135806Nästa bukett är det också Therese som har gjort. En söt, rundbunden bukett i vitt, aprikost och lime. Handtaget är dekorerat med skirt cremefärgat band, Salalblad och pärlor. Bommor i buketten: Rosen”Peach Avalanch”, Vit Kvistros ”Snowflake”, Aprikos Nejlika och Daggkåpa.

 

20160420_140249Det gröna i buketten är Pistage och Salalblad. Daggkåpa är så otroligt skirt och vackert och har en så underbar ”vårgrön” färg.

Även denna bukett fick ett gulligt litet Corsage där Therers valde att ta igen den vita kvistrosen och daggkåpan. 


20160420_135927Nästa bukett är en lite ovanligare modell. Kärt barn har många namn men jag brukar kalla den här typen av bukett för ”Famnbukett”. Då man helt enkelt bär buketten i famnen och blommorna vilar på underarmen. Förhoppningsvis kommer jag kunna visa er bilder från själva modevisningen i något kommande inlägg så ni får se den i rätt vinkel. Även denna bukett är det Therese som skapat. Blommorna i buketten: Rosa Delfinium, Blå Eryngium, Körsbärskvistar och Vit stjärnflocka. 


20160420_140821Inläggets sista bild är på en bukett i brudhållare. Det innebär att blommorna är stuckna i oasis. E
n del av blommorna är rankade på dekorationstråd som följer med i fallet. Den här buketten var det jag som gjorde och det tog sin lilla tid men oj så roligt det var. Blommorna i buketten. Rosor ”Sweet Avalanche”, ”Peach” Avalanche”, ”Memory Lane”. Kvistros ”Snow Flake, Stjärnflocka, Aprikos och Rosa Santini och Limegrön Brud Orkidé. Buketten har även små vita pärlor bland rankorna.

 

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon utav mina duktiga kollegor på Marias Blommor så är det bara att komma förbi butiken.

Ni hittar oss i centralhallen på NUS, eller boka en tid för konsultation direkt genom att slå en pling till butiken på 090 127170. Det går också bra att maila mig på brudiumea@gmail.com ❤

Önskar ni hjälp av Therese så kan ni ringa till Löfgrens Blommor 090 770456

//Evelina

Annonser