20160415_161156Nu har bröllopssäsongen dragit gång på allvar och det är så otroligt roligt. Har haft full rulle på jobbet sedan Bröllopsmässan i Sävargåren men nu är det dags för ett inlägg och det kommer bli fler ju närmare sommaren vi kommer.

Här är en rund Brudbukett i ljuva toner med dominans av vitt och inslag av ljusrosa.

Buketten innehåller: Vit Zembla Krysantemum, Vit Nejlika, Vit Prärieklocka, Vit ros ”Akito”, Vit-rosa Ranunkel, Ljusrosa ros ”Sweet Avalanche och Storbladig Eukalyptus.

20160415_160235

Det skulle vara matchande små söta tänbuketter till detta bröllop och ett corsage till brudgummen.

I tärnbuketterna är det både rosa och vit Nejlika, Vit-rosa Ranunkel, Vit prärieklocka och Eukalyptus. 

Ska man ha tärnor så tycker jag absolut att man ska satsa på buketter även till dom för att helheten ska bli så vacker som möjligt. Det finns många olika alternativ, det behöver inte vara stort och det behöver inte bli dyrt. 

20160415_152549Detsamma gäller corsage om man har ”Bestman” och marskalkar. Brudgummens corsage ska matcha brudbuketten och se ut som man tagit ett litet knippe från brudbuketten som symboliserar samhörighet. De övriga corsagen kan vara betydligt enklare tex en singel ros med lite grönt. Man kan även matcha ihop tärnbuketterna med de enklare corsagen.

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon utav mina duktiga kollegor på Marias Blommor så är det bara att komma förbi butiken.

Ni hittar oss i centralhallen på NUS, eller boka en tid för konsultation direkt genom att slå en pling till butiken på 090 127170. Det går också bra att maila mig på brudiumea@gmail.com ❤

 

20160415_160700Om ni är osäkra på vad det är ni vill ha så rekommenderar vi att ni bokar in en konsultation. Ni får berätta era tankar och funderingar och vi kommer med tips och idéer.

//Evelina

Annonser