20160708_153031Men oj så tiden går! Vad hände med Juni och Juli som bara sprang förbi och snart är Augusti över. Det har ändå varit en vacker sommar om än lite sval. Vi hade semesterstängt på jobbet under fyra veckor. Men innan vi gick på ledighet avslutade vi med ett par riktig härliga blomsterdagar då vi gjorde blommorna till två underbara sommarbröllop. Det kommer att komma bilder här men jag har inte gått igenom kameran än så i detta inlägg blir det en bild från ett tidigare bröllop.

Blommorna i den här brudbuketten: Rosa Pion, Rosa ros ”Sweet Avalanche”, Rosa David Austin ros, Luktärt, Eupatorium, Stjärnflocka, Alchemilla, Chasmanthium ”Darrgräs”, Frökapslar från Vallmo och Hallonblad. 

20160708_140052Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon av mina duktiga kollegor med blommor till er stora dag? Ni kan maila till brudiumea@gmail.com, ringa till min arbetsplats Marias Blommor 090- 127170. Sen är ni ju självklart välkomna att titta in i butiken. Ni hittar oss i centralhallen på NUS. 

Evelina

Annonser