Här är några bilder på blommorna till ett riktigt härligt höstbröllop som jag fick äran att göra. Färgtemat var vinrött med inslag av blått. Först ut är bilder på själva brudbuketten, handbunden och dekorerad med långa röda band.20170929_144847Blommorna: Amaranthus, Astrantia, Hortensia, Sanguisorba, Krysantemum ”Barca red”, Vinröd Nejlika och Elegans Nejlika, Frökapsel från Vallmo, Kvistros ”Jana”, Kärleksört och Erynium, Det gröna: Storbladig Ruskus, Red Robin, Tre olika sorter av Eukalyptus och Pittosporum 20170929_144151

20170929_144632Här ovan har vi ett par bilder på några av bordsdekorationerna som var i två storlekar. Återkommande blommor från brudbuketten men även kottar och vildhallonblad.

Sen har vi bilder på tärnbuketterna här till höger som var handbundna och innehöll några utvalda sorter från brudbuketten.

Underbara höst! Vet inte hur många gånger jag har tjatat om hur mycket jag älskar hösten som är en så otroligt inspirerande årstid. Det är så otroligt fina nyanser och spännande blommor att arbeta med. 

All lycka till brudparet och tusen tack för att jag fick förtroendet att göra era blommor.

IMG_39971Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon av mina duktiga kollegor med blommor till er stora dag? Ni kan maila till brudiumea@gmail.com, ringa till min arbetsplats Marias Blommor 090- 127170. Sen är ni ju självklart välkomna att titta in i butiken. Ni hittar oss i centralhallen på NUS.

//Evelina

Annonser