bukettDANytt år och kanske har just ni planer på att gifta er 2018! En vanlig fråga jag ofta får är ”När ska man beställa sin brudbukett?”. Jag rekommenderar att man så snart man vet att man ska gifta sig börjar titta efter inspiration, blomsorter, färgsättning och modell. Ta gärna kontakt med oss senast 2-3 månader före vigseln. Vi bokar in ett möte där ni får berätta om era tankar kring bröllopet, vad ni har för stil och vilken känsla blommorna ska förmedla. Strikt och stilrent, drömmande och bohemiskt eller kanske tufft och rockigt.

Buketten ovanför går i ljuva toner, vitt, crème och rosa i en härlig kombination med gröna och silvermatta blad. Vita Pioner, Vita ”David Austin” rosor, Nejlikor i rosa och crème, vit stjärnflocka, Eukalyptus, Pittosporum och Salalblad. 

De olika blomsorternas tillgänglighet kan variera efter säsong. Därför är det också bra att vara ute i god tid så vi hinner kolla upp olika möjligheter om det skulle vara så att datumet för bröllopet ligger i ”gränslandet” för tex Pionsäsongen. 

rosabukettBuketten till höger går i mumsiga rosa-lila toner toppad med lite vitt och innehåller rosa Astilbe, rosa och vit Pion, lila och rosa Nejlikor, vit Kvistros, lila ros ”Memory Lane”, vit stjärnflocka, Silverek och Pittosporum.

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon av mina duktiga kollegor med blommor till er stora dag? Ni kan maila till brudiumea@gmail.com, ringa till min arbetsplats Marias Blommor 090- 127170. Sen är ni ju självklart välkomna att titta in i butiken. Ni hittar oss i centralhallen på NUS.

//Evelina

 

Annonser