IMG_48161Det är början av Februari och riktigt kallt ute. Det känns länge till varm vårsol och ännu längre till sommaren men tiden går ju så mycket fortare än man tror. Har ni planer på att gifta er under 2018?

Har ni tankar på vilka färger ni vill att ert Bröllop ska gå i? Är det ”White Wedding” som gäller? Våriga pasteller eller eldiga höstfärger? Det finns inga rätt eller fel. En brudklänning måste inte vara vit och en brudbukett behöver inte innehålla röda rosor bara för att det traditionellt sett klassas som romantiskt. Våga vara personlig och sätt eran egen touch på den stora dagen! Det är fint att bygga ut färger från ljust till mörk och kombinera med helt andra färger för att framhäva. Buketten på bilden ovan är väldigt harmonisk i sina färger trots att den går i Lila och Aprikos som egentligen inte alls ligger nära varandra. 

blogg2Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon av mina duktiga kollegor med blommor till er stora dag?

Ni kan maila till brudiumea@gmail.com, ringa till min arbetsplats Marias Blommor 090- 127170. Sen är ni ju självklart välkomna att titta in i butiken. Ni hittar oss i centralhallen på NUS.

//Evelina

 

 

 

Annonser