20180227_151209Här sitter jag och har planeringsmöte med mig själv. Februari närmar sig sitt slut och vi är snart inne i Mars månad. Hur gick det till? Tiden springer verkligen förbi. Har fått göra blommorna till några härliga vinterbröllop här i Januari- Februari. Mars räknas ju som Vår-vinter men April då blir det vår på riktigt!

Förut var det Juni och Juli som var de stora Bröllopsmånaderna och visst är sommaren fortfarande den populäraste årstiden när det kommer till bröllop men jag tycker att fler och fler väljer vår och höst. 

anemonVåren är ju verkligen glädjens tid! Ljuset återvänder och med det värme och spirande grönska. Allt får en nystart och det är ju en fantastisk årstid att gifta sig. 

Här till vänster är en söt liten handbunden brudbukett med våriga Anemoner, Stjärnflocka, Limonium och två sorters eukalyptus. Våren har så mycket härliga blommor att erbjuda, som till exempel Anemoner, Ranunkel, Pärlhyacint och Tulpaner.

LilaÅrligen utser företaget Pantone det som ska komma att bli årets trendigaste färg och i år heter den färgen ”Ultra Violet”. Det ska bli väldigt spännande att se om det är några brudpar som inspireras av just årets färg. Jag valde att följa trenden lite genom att låta min blogg få gå i lila toner ett tag framöver.

Jag har alltid upplevt lila som en ganska populär färg när det kommer till bröllopsblommor. Kanske för att det ligger mitt emellan det som tidigare klassats som maskulint och feminint och känns mer neutralt. Tänker framförallt på rosa och blått och väljer att skiva tidigare eftersom det blir allt vanligare att vi frångår det traditionella – att rosa är flickigt och blått är pojkigt. Men detta är enbart mina egna spekulationer.

LilafallHär är två buketter av olika modell i lila toner. Båda innehåller Rosor och Prärieklocka i lila toner. Buketten med fall har även vit doftande Freesia i sig tillsammans med slingrande rankor av Murgröna.

Går ni i bröllopstankar och vill ha hjälp av mig eller någon av mina duktiga kollegor med blommor till er stora dag?

Ni kan maila till mig på adressen brudiumea@gmail.com, ringa till min arbetsplats Marias Blommor på 090 127170 eller titta in till oss i butiken i Centralhallen på NUS

// Evelina

Annonser